Saját fejlesztésű belépő színtű (bronz) és IBM technológiával (ezüst és arany) kiegészített teljeskörű környezettudatosság támogató rendszereink (Environmental Awereness System – EAS) támogatják partnereinket, hogy a közmű fogyasztásuk folyamatos felügyeletével csökkentsék költségeiket és károsanyag kibocsájtásukat.

A Nokia partnereként olyan megoldásokat fejlesztünk, melyekkel a Nokia Bell Labs technológiáit tesszük elérhetővé ügyfeleink részére.

Legyen szó a NOKIA nagy megbízhatóságú rádiókommunikációs technológiájáról vagy akár önjáró járművek összehangolt irányításáról.

A közlekedési megoldások minden intelligens város középpontjában állnak. A fejlett gondolkodás a nagyvárosok problémáinak megoldására az infrastruktúrájuk fejlesztésével kezdődik, egy olyan területen, amelyen a Telelink City kitűnő. Bulgáriában, Romániában és Lengyelországban számos projekt portfóliójával büszkék vagyunk arra, hogy vezetők és innovátorok vagyunk az intelligens városi mobilitási rendszerek létrehozásában.

Az intelligens szállítási szolgáltatást úgy terveztük, hogy elősegítse a legfontosabb problémák megoldását az önkormányzatok és a polgárok számára egyaránt. Már kiépítve és készen áll a megvalósításra, gyorsan átalakítja a városi közlekedést jobb városi élménnyé. Teljesen testreszabható a város igényeihez, lehetővé téve a személyzet számára, hogy műszaki szakértelem nélkül foglalkozzon a sürgető kérdésekkel. Integrálja egyrészt a valós idejű utasinformációkat, másrészt az intelligens jegyrendszert, és megkönnyíti az A ponttól a B pontig történő eljutást. Ezenkívül a szolgáltatás sokoldalú mobilitási megoldássá válhat, és olyan kiegészítő szolgáltatásokat kombinálhat, mint például a közös utazást, taxi, kerékpárkölcsönzést és ügyeleti szolgáltatásokat.

LoRa bázisállomás fejlesztés: egyedi fejlesztésű hardver és firmware megoldás

LoRa mérőszenzorok gyártása: egyedi készítésű és programozású célszenzorok gyártása

IoT alkalmazások: ügyféligényhez kialakított jól testreszabható egyedi dashboard-ok, és felületek kialakítása